Bertazzoni Vs. Miele Inductiebereiken Beoordelingen / Beoordelingen / Prijzen

Inductie is nog steeds de voorkeursbron voor elektrische energie voor mensen met beperkte toegang. Het wordt ook steeds populairder als je de keuze krijgt tussen koken op gas of elektrisch.

  • Efficiëntie Inductie is de meest efficiënte kooktoepassing met de minste hoeveelheid verloren warmte. Inductie vereist ook minimale ventilatie. Inductie wordt erkend als het snelst kokende water.
  • Responsief Net als bij gas zal inductie zich snel aanpassen en reageren op veranderingen van hoog vuur naar laag sudderen in een kwestie van seconden. Het is sneller dan een professionele (pro)gasfornuis.
  • Veiligheid Inductie is de meest veilige manier van koken. Alleen magnetisch kookgerei, dat kookgerei op ijzerbasis is, wordt door het apparaat herkend en geactiveerd. In tegenstelling tot zijn elektrische tegenhanger, begint inductie snel af te koelen zodra het kookgerei is verwijderd of het apparaat is uitgeschakeld.
  • Schoonmaken De warmte van het kookelement wordt direct op het kookgerei overgedragen, zodat de omgeving niet te heet wordt. Het maakt het schoonmaken van het keramische kookoppervlak zeer eenvoudig.

Laten we nu twee heel verschillende Europese bedrijven vergelijken, Miele en Bertazzoni. Laten we de producten en bedrijven vergelijken.

Miele

Op de eerste Miele-producten stond “Forever Better”. Meer dan honderd jaar later is Miele trouw gebleven aan die belofte terwijl ze doorgaan met het produceren van enkele van de meest elite huishoudelijke en commerciële apparaten ter wereld.

Miele, een Duits familiebedrijf opgericht in 1899, is vandaag de dag nog steeds een familiebedrijf. Miele’s inductiekookplaten en inductiekookplaten maakten het gemakkelijk om naar de snellere baan te gaan. Inductiekookplaten produceerden warmte in de bodem van de pannen, wat resulteerde in een snellere reactie.

Ze hebben hun inductieproducten continu verbeterd en hebben de MieleHR 1622i binnen 5 jaar op de markt gebracht. .

MieleHR 1622i ,399

MieleHR 1622i 399

Deze alles-in-één serie biedt het beste van twee werelden: de beste residentiële inductietechnologie gecombineerd met de beste ovens.

Hieronder staan enkele belangrijke kenmerken van de Miele HR 1622i:

  • M-Touch-bedieningselementen en verlichte knoppen
  • 4 variabele kookzones
  • TwinPower convectieventilatoren
  • Gemakkelijk schoon Ceran-oppervlak
  • Booster-functie
  • 21 bedrijfsmodi (inclusief zelfreiniging)
  • Vocht Plus
  • Geautomatiseerde MasterChef Plus- en MasterChef Plus-programma’s
  • Soft Close en Soft Open Deuren
  • Draadloze braadsonde
  • Clean Touch roestvrijstalen voorkant

Bertazzoni

Bertazzoni, een Italiaans bedrijf, is gevestigd in Guastalla (een kleine stad met 12.000 inwoners. Francesco Bertazzoni richtte het bedrijf op in 1882 en produceerde houtkachels.

Bertazzoni staat bekend om hun onderscheidende design en stijl. Meer specifiek staan ze bekend om het toevoegen van karakter aan uw keuken met hun aangepaste kleurafwerkingen.

Hoewel ze een lange geschiedenis hebben in het produceren van andere kookproducten, zijn de Bertazzoni-inductiereeksen sinds 2015 vrij nieuw op de markt.

BertazzoniPRO304INSAR ,499

Hieronder staan enkele belangrijke kenmerken van PRO304INSAR:

  • Designer kleuren beschikbaar (6 in totaal) . Het drielaagse lakproces is hetzelfde als bij de beroemde sportwagens van Italië.
  • Elke inductiezone heeft een variabele lage tot hoge regeling en een pandetectiesysteem
  • De restwarmte-indicator waarschuwt als een bepaalde zone heet blijft nadat deze is uitgeschakeld. Dit zorgt voor maximale veiligheid
  • Oven heeft 9 kookmodi, waaronder convectiemodi die een ventilator gebruiken omringd door een verwarmingselement voor een gelijkmatige warmteverdeling
  • Self Clean-modellen hebben ook een reinigingscyclus die werkt bij 454 C
  • Een Europese heteluchtoven met grote capaciteit kan een kalkoen van 14 kg koken
  • Soft-motion scharnieren voor deuren voorkomen dichtslaan, vallen en terugveren
  • Speciale meerlaagse glazen deur zorgt voor minimaal warmteverlies en veilige buitentemperaturen
  • Instellingen voor lage temperaturen omvatten alleen ventilator of thermostaatgestuurde uitdroging
  • Het assortiment kan vlak met kasten worden geïnstalleerd, in tegenstelling tot professionele merken die 25 cm diep zijn
  • 10 cm roestvrijstalen backguard inbegrepen
  • Opbergruimte voor potten en pannen onder de oven

Wie Heeft Het Betere Inductiebereik?

Bertazzoni heeft een behoorlijk inductiebereik, met meer kleurmogelijkheden dan de Miele. Deze serie is ideaal voor kleine ruimtes en heeft een kleinere ovencapaciteit.

Maar als je echt beter wilt koken, biedt Miele enkele unieke eigenschappen die hen in deze vergelijking duidelijk onderscheiden. Het Miele-assortiment inductie omvat de automatische programma’s MasterChef en MasterChef Plus, waarmee u met één druk op de knop kunt koken.

Er zijn 21 bedrijfsmodi. Hun assortiment omvat ook Moisture Plus, waarmee je stoomstoten kunt vrijgeven voor enthousiaste bakkers. Deze functie verhoogt de luchtvochtigheid in de oven, wat het bereiden van een verscheidenheid aan voedsel optimaliseert, ideaal voor het bakken van brood (er zijn 16 automatische modi alleen voor brood), desserts en ook voor het braden van vlees.

De productieaanpak van Mieles is ongeëvenaard in de huidige wereldmarkt. Ze besteden geen componenten uit aan externe bedrijven. Miele is eigenaar van de meeste componenten die in hun producten worden gebruikt. Dit zorgt voor een hoogwaardige controle en een beter product.

De Bertazzoni is een goede keuze als je een beetje kleur wilt toevoegen en een minder dure aankoop wilt doen. De Miele is een beter en betrouwbaarder fornuis om te koken.

Aanbevelingen